A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

balatoni családi ház, nyaraló eladó, kiadó

Centrum Dynamic Céginfo

Cégünk Zamárdi és vonzáskörzetében a Balaton Déli partján- Siófok, Szántód, Balatonföldvár, Balatonendréd, Balatonszárszó, Balatonszabadi, Aliga, Balatonvilágos, Balatonlelle, stb. - az elsők között alakult 1999-ben. 
A kezdetektől fogva fő profilunk családi ház, építési telek, balatoni panorámás épület, appartman, lakás, ikerház eladás, nyaraló, hétvégi ház, üdülő bérlés és kiadás,  az adás-vétel teljes körű lebonyolítása akár a cégünk ügyvédje segítségével is.

Sokéves, immár 19 éves tapasztalatunk az ingatlanközvetítés terén, joggal feltételezi azt, hogy kiépített kapcsolatrendszerünk segítségével és által mindig a legjobbat adjuk és szolgáltatjuk mind leendő vevőinknek mind pedig az eladóink részére. Mindig szem előtt tartva mindkét fél érdekeit.
Továbbá figyelmet fordítunk az adott települések folyamatosan változó építési szabályaira és a jogi viszonyok változásaira is, amit szíves bocsájtunk mind vevőink, mind eladóink részére plusz ingyenes szolgáltatásként. Eladóinknak mindaddig nem kerül költségébe a velünk lévő közös munka, ameddig nem egy általunk közvetített vevővel köt adás-vételi megállapodást, szerződést. Az ingatlan felvétele, fényképezése és az ingatlan adatbázisba kerülése, továbbá a számos hirdetés, ami mind az interneten keresztül (rengeteg fizetős oldalt is beleértve), médiában, újságokban, külföldön történik, mind irodánkat terheli. Ez nem kerül az eladónak költségébe sem.
Ezen dolgok alapján kicsit áttekinthető, hogy egy ingatlaniroda feladata nemcsak az adott objektum felvétele és oda egy esetleges vevő kiküldése, hanem számos egyéb munka és utánajárás, korrekt és mindent kimerítő szaktanácsadás, és nem utolsó sorban egy hozzáértő szakember saját egyedi meglátása is. Mind a vevő és mind az eladó folyamatos tájékoztatása,
a két ügyfél közötti zökkenőmentes kapcsolat megtartása is.
Ingatlanpalettánkon megtalálható eladó, kiadó, bérelhető telek, kertes ház, családi ház, nyaraló, ikernyaraló, társasházi lakás, apartman, közvetlen vízparti ingatlan, hétvégi ház, Hotel, appartman ház, panzió, kúria, szántó, szőlő, kastély, balatoni panorámás telek, sorházi lakás, lakóövezeti ingatlan,
ház-rész, építési telek, ipari terület, fejlesztési zóna, társasházi nyaraló, lakóház, ipari park, Szálloda, üdülő övezeti ingatlan, pince, kereskedelmi park, vendéglátó egység, étterem, büfé, présház, stb.
Reméljük cégünk bemutatkozása elnyerte tetszését, és a közeljövőben a számos elégedett ügyfeleink között tudhatjuk Önt is, akár eladó akár kiadó ingatlana van vagy venni illetve bérelni szeretne.
Addig is kellemes napot kívánunk Önnek és családjának.
Tisztelettel: Komáromi Zsuzsanna Centrum Dynamic Bt.

.

Mobil:  06/20 565-0109
e-mail: kozsu58@gmail.com

 kozsu@vipmail.hu      sherpa@vipmail.hu

  • Részletes kereső
  • Ft
  • Ft